Jump to content
Stake Forum

Discover

This stream auto-updates     

  1. Past hour
  2. mines patterns made me a little confused because it was quite difficult to guess the whole, I had been trying to play mines with 1 pattern and I never found the maximum payout in the pattern I was hunting and that made me pretend to play mines.
  3. Hello everybody, I'll start my stream #61 in 10 mins!!! I'll be glad to see you on my stream!!! Every 10 minutes you can win some tips!!! I play here: https://stake.com/?code=streamdima My chanel: https://www.twitch.tv/dimalkov
  4. Target minimal wd saya sebenarnya dalam bentuk idr gan jadi saya langsung jual saja koinnya biar bisa hitung langsung. Kalau masih dalam bentuk koin hawa nya pengen redepo ke stake
  5. одно время вывод рефских был не ниже 1 бакса, то есть если тебе рефы накрутили на 20 центов, хрен ты их выведешь, жди когда бакс накопиться) ты позже пришёл, потому не застал)
  6. Maksud saya harga turun dulu sampai jauh dan tunggu market stabil baru beli. Itu cara saya dulu trading cuman kadang salah juga. Ya sih bisa mikir 2x buat pemula kalau aktivitas jual belinya sepi karena yang dilihat saya waktu pemula pun harga yang turun naik nya cepet baru beli.
  7. Benar juga sih mang kalo balance kecil emang gak terlalu kerasa mau harga naik atau turun,kecuali kalo naik atau turunnya sangat drastis,terus kalo jadi idr juga jadi lebih aman ya mang buat resiko busted nya kalo masih bentuk crypto godaan untuk dibuat modal roll lebih tinggi dibanding kalo udah jadi idr masuk atm 😁
  8. BLACKJACK: 7,148,689,422 placed by Jakubb on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2.5x Profit 0.00000150 BLACKJACK: 7,148,691,146 placed by Jakubb on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 BLACKJACK: 7,148,693,495 placed by Jakubb on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 BLACKJACK: 7,148,695,462 placed by Jakubb on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2.5x Profit 0.00000150 BLACKJACK: 7,148,697,936 placed by Jakubb on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 BLACKJACK: 7,148,704,005 placed by Jakubb on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100
  9. Gaboleh akun alt pake refferal sendiri gan bisa kena banned akunnya. Enaknya pake alt akun itu kita bisa terusin bet nya kapan saja,karena yang fokus ngisi modal itu akun utama paling lama saya hunting mines 3hari hunting akhirnya nyerah wkwkw
  10. saya cuma transaksi coin ltc aja yang hasil kemarin saya jualin/trade semua, kalo ada btc juga saya tukerin ke ltc atau alt koin lain karena saya tau harganya emang sekali down terus down susah buat naik lagi kecuali ada cukong yang bermain
  11. BLACKJACK: 7,148,574,069 placed by ozcelik06 on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2.5x Profit 0.00000150 BLACKJACK: 7,148,575,949 placed by ozcelik06 on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 BLACKJACK: 7,148,577,044 placed by ozcelik06 on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 BLACKJACK: 7,148,578,137 placed by ozcelik06 on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 BLACKJACK: 7,148,579,738 placed by ozcelik06 on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 BLACKJACK: 7,148,580,969 placed by ozcelik06 on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100
  12. yes I have experienced bad things for 1 month I did not get any profit at all, and I had surrendered to play gambling again at stake but after 1 full month of drought my alt account suddenly managed to do something very I expected a big victory by finding a 100k payout limbo and it was very encouraging for my funds to also get a telegram challenge prize, it was my best week while playing at stake. and now I start playing patiently and full of confidence one day I will definitely come back to that beautiful day.
  13. BLACKJACK: 7,148,562,992 placed by kavasupienu on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 BLACKJACK: 7,148,566,706 placed by kavasupienu on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 BLACKJACK: 7,148,572,454 placed by kavasupienu on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 BLACKJACK: 7,148,576,270 placed by kavasupienu on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 BLACKJACK: 7,148,576,960 placed by kavasupienu on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2.5x Profit 0.00000150 BLACKJACK: 7,148,579,684 placed by kavasupienu on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100
  14. kalo itu lebih ke statistik gan emang bisa juga sih pake cara ini namun biasanya buat orang yang baru tradeing kadang pikirianya karena koin itu sepi peminat mikir 2x buat trade/beli koin itu
  15. Yap tapi kalau sudah terbawa emosi dihilo bisa kacau permainannya gan saya aja kalau lagi tenang bisa profit lumayan,eh pas AS ketemu AS lagi suka bikin kacau suasanalah
  16. Yes I expeirence something like that but more I play stake time between 'the crazy win' is bigger and bigger. At the beginning it was matter of hours, then days, then weeks. Now I feel like it could be months (i hope that's not the case). But I feel liek I didn't have any major win in the two months. This year I almost didn't play, so this is my first intense month where I play almost everyday. Previous months of 2019 doesn't count. On the other hand 2018 was much better for me with many wins and back then when I busted I felt that this is my fault because I wasn't careful. But this year I have different feeling, very frustrating one, I feel like doesn't matter what I do I will always bust. It's not a good feeling. I hope this will change very soon.
  17. Tem uma postagem em ferramentas do site e da comunidade explicando mais ou menos como funciona, lá tem tudo o que sabemos atualmente sobre o bot responsável pela distribuição. De fato várias pessoas aparecem de vez em quando com essa mesma queixa. É mais comum quem tá chegando ter essa reclamação, mas já aconteceu de gente que está a um tempão ficar sem durante um período, e recomeçar a ganhar depois de um tempo. Agora se você me perguntar o que um tem de diferente do outro eu já não sei. A parte das informações da galera que programa é só com eles, mas vou teorizar em cima do "true random" e do "pseudo random". O primeiro deles é verdadeiramente aleatório, o que significa que é possível uma pessoa ganhar sempre, e a contra partida também, que seria perder sempre. Se caracterizando como "true random" que seria "verdadeiramente aleatório". Já o "pseudo random" pode funcionar de forma a cada vez que você ganha diminuir a chance da próxima, ou a cada vez que você não ganha aumentar a chance da próxima. O que isso interfere no bot? Eu não faço a menor ideia, mas eu acho que ele funciona muito mais parecido com o "true random" Pois tem muita gente que fica tempão sem receber assim como tem gente que fica tempão recebendo e é um negócio que já aconteceu de intercalar também. Tudo isso que eu escrevi é só teoria e pode ser como não pode ser relacionado. Estou usando uns conceitos de programação para tentar entender assim como todo mundo tenta. No final das contas nesse sentido tenho a mesma quantia de informação que qualquer jogador normal . Tenham isso em mente na hora de ouvir minhas teorias.
  18. Isa yun sa mga nakakainis na pangyayari, yung hindi mo hinahanap saka naman magpapakita hahahaha.
  19. What About the Race Win Or Loss comment
  20. BLACKJACK: 7,148,347,516 placed by jahithber on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2.5x Profit 0.00000150 BLACKJACK: 7,148,349,395 placed by jahithber on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 BLACKJACK: 7,148,350,800 placed by jahithber on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2.5x Profit 0.00000150 BLACKJACK: 7,148,351,421 placed by jahithber on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2.5x Profit 0.00000150 BLACKJACK: 7,148,354,061 placed by jahithber on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 BLACKJACK: 7,148,413,668 placed by jahithber on 17/07/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 yeah i got 3 blackjack
  21. Kalau saya sih biasanya langsung jual aja gan males nunggu wkwk lebih baik saya jadikan idr aja. Ya karena kalau balance sedikit gakan kerasa kalau harga naik paling profit puluhan idr saja
  1. Load more activity
×