Jump to content
Stake Forum

Discover

This stream auto-updates     

  1. Past hour
  2. That is awesome gesture from Stake. Really thankful. Normally transaction process is slow but all my earlier deposits at Stake were fast. So hope in future too will get money into my stake acc fast
  3. у меня сид был 000000001, давало хорошо в дайсе, потом когда красных становилось всё больше и больше поставил 00000002 и опять норм стал сыпать, как сид себя изживал так прибавлял по 1 в конце, но как стакан 2 появился он перестал функционировать, надо новый искать)
  4. мне нравится когда на улице непроглядная тьма, сразу слух усиливается, приходится смотреть на предметы под определённым углом, точнее перефирическим зрением, прикольно в общем)), правда на кладбище как то стрёмно один раз было...луна в дымке, кто то летает...мысли всякие в голову лезут)
  5. Fire Faucet Update May 19, 2019 ==>redesigned Faucet to provide better experience and to fight with bots, reduced ads, and increased activity points reward from 2 to 10; ==>they improved the design of many pages including dashboard and is more responsive now; ==>they added New Offerwall : Adgem; ==>daily Rewards can now be claimed any time every day, instead of waiting for 24 hours, it now resets at midnight; ==>on Level Rewards page, collected rewards are now hidden so you don't need to scroll down or click next button every time; ==>auto claim balance / auto claims are now called ACP ( Auto Claim Points ); ==>they increased Daily Rewards value, from 50-100 to 50-150; ==>they decreased activity point reward for mining from 1 Point/10 claim to 1 Point/20 claim; My sincerest appreciation and gratitude to everyone for your support and participation. Thank you.
  6. Не соглашусь. Я недавно ловил дайс 450х, сделал ролов 400-500 и решил сменить сид. И как ты думаешь? На первом же роле отдал. Может это и удача, но думаю что смена сида повлияла на игру.
  7. Been waiting about 24 hours for you to respond to me lol @kasim And technically it is a loss because we've been doing it like this for days and you cut out the paragraph explaining the room and I've seen you in the challenges room before so you did know but respond to my message
  8. Да никто не обижал. Пропал интерес, вот и все.
  9. LIMBO: 5,592,098,885 placed by JesseUK on 19/05/2019 Wagered 0.00005000 Multiplier 100x Profit 0.00495000 LIMBO: 5,592,282,520 placed by JesseUK on 19/05/2019 Wagered 0.00004444 Multiplier 200x Profit 0.00884356 LIMBO: 5,592,301,569 placed by JesseUK on 19/05/2019 Wagered 0.00004444 Multiplier 300x Profit 0.01328756
  10. i only play keno 3 tiles or 5 thats was insane only can 2 or 3 hit only in 5 tiles
  11. Stake fee is so small thats i like in stake, also fast withdraw fast deposit, maybe depends wallet
  12. salah satu kendalanya kekurangan balance sih gan karena strategy ini kan main increase otomatis jika belum hit yang diinginkan makan bb nya akan terus naik,sedangkan balance yang dimiliki gak cukup. bukannya run malah diem ditempat
  13. this has been said to be a dbad investment from a little i read on google.
  14. Nah iya gan kadang kalau nonce sudah besar masih belum hit juga ini yang bikin emosi Plinko candunya lebih besar gan ,bagi saya sudah tau kalau main game itu selalu kurang beruntung tetapi tetep aja dimainkan
  15. Almost 2 million sat. Isn't full, I have post 10-15 daily and sometime less then 5 post in a day.
  16. Единственный минус блокчейна, это мало валют, насколько я помню там эфир, биткоин и кеш.
  17. Mungkin kalo diterusin sampe bb melar gedhe baru dikasih gan. Nah yang jadi kendala biasanya karena kekurangan ammo. Atau belum waktunya aja 😅. Saya sendiri model yang hit and run. Tapi terkadang gak hit hit, jadi ya gak run run.😂
  18. Mistake

    fun days on keno

    Congrats bmg for that xD hope you dont blame keno again, keno is about luck only xD
  19. Dragunov

    fun days on keno

    I rarely play keno bcz when i play it rips me off sometimes its good :) everything depens by edward mood lol
  20. Bukan pemerintahnya sih gan sebenarnya yg menjadi kendala. Tapi biasanya berawal dari lembaga keuangan seperti Bank Central. Sudah menjadi rahasia umum bahwa crypto adalah musuh bank. Baik dri segi teknologi maupun aktifitas lain. Bisa dilihat, banyak platform crypto yang menawarkan jasa lending. Padhal lending ini merupakan produk utama bank untuk meraih keuntungan. Selain itu, dengan adanya crypto, orang bisa menyimpan asset mereka di wallet pribadi, tidak perlu jasa perbankan lagi. Otomatis, bank menganggap crypto sebagai saingan.
  21. Зарубежные криптовалютные обменники и биржи - это конечно здорово и вполне может быть альтернативой для обналичивания крипты. Но ... это все работает только при условии нормального функционирования интернета, а вот с этим, насколько я понимаю, в рассеяной стране скоро будет весело, а точнее - достаточно грустно ... Путь Северной Кореи в направлении информационной политики уже давно уперся в информационно-идеологический тупик, но кое-кто все-таки решил его повторить. 😏
  22. Today
  23. Acara yang paling tak tunggu ya buka bersama, khususnya buka bersama sekaligus reunian. Kalo untuk makanan tidak ada yg bgtu khusus sih gan. Asal ada ketika untuk berbuka, apapun makananya pasti tetasa lebih nikmat😅
  24. sepertinya begitu gan gk setiap strategi cocok buat akun kita setiap akun pasti punya kelebihan di game masing2 tpi gk ada salahnya untuk mencobanya dan jgn patah semangat
  25. I did not create a good post in forum till now so its zero let me check and create it soon
  26. 1. Saya akan Memberikan Rate Maksimal, Namun jika bisa lebih maka saya akan berikan Kepercayaan 100 dari 10. 2. Kenapa tidak adil ? Stake aja udah Di Verifikasi oleh Crypto Gambling Foundation, dan kita dapat mengecek Provably fairnya secara terbuka tanpa ada yang ditutup tutupi 3. Design sekarang yang Black memberikan kesan Elegan untuk Saya, ditambah susunan permainan yang rapi. Membuatnya menjadi sangat bagus. 4. Games di Stake sangat menarik dan sedikit kemungkinan untuk Merasakan bosan . Pengalaman Gambling yang baik 5. Keamanan stake saya rasa udah sangat aman, karena untuk saat ini akun saya masih belum ada gangguan dari sistem keamanan apapun, kehilangan balance karena Cracker pun tidak 6. Untuk saat ini sih saya rasa sangat berbeda dari yang masih Stake 1. Untuk sekarang Respon dari Para Support Mulai Melambat atau Lama ( Mungkin karena sibuk ) Namun jika dibandingkan dengan site lain. Stakelah yang paling tercepat
  27. I just heard it, it sounds good for long-term investment
  1. Load more activity
×