Jump to content
Stake Forum

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/16/2019 in all areas

  1. 72 points
    That's right you read the title correctly! The first 50 comments win! But.... Haven't you learned by now it's not going to be that easy? As you've probably noticed, this thread is locked and you can't leave your winning comment yet. When will this thread be unlocked? Who knows...I don't even know yet! I'm going to give you 1 clue. This thread will be unlocked before the next race begins! More info The first 50 comments win $2 each! Post count of 50 or higher is required 1 win per person
  2. 10 points
    Hey, ladies and gentlemen! It was fun reading all your poems, some of you took it very seriously, some created fun ones, but I love these creative challenges, so I hope you enjoyed it, too! These are the winners: 1. @77kdub - 0.0005 BTC 🤩 2. @elyxdelrey - 0.0003 BTC🤣 3. @Kevin Santos, @nuuuitsjdragon, @Philip74 - 0.0002 BTC each 💸 Users that got 0.0001 BTC for participating are: @dolphinpuke, @LuckyYT, @iamsheikhadil, @Kinou, @tae40127, @Tomki, @powerup1, @Thepug, @mhasandx, @Snike, @Sledge and @Kippo! Congratulations to all the winners! See you around in the next one. 🍻
  3. 6 points
    Everything you need to know about the Forum Rewards system I have put together the following resource to help make things a bit more transparent regarding our contribution initiative, without providing a resource guidebook for people to exploit the system. This system has been setup to help encourage constructive participation in the discussion available. Evaluation Period During your first 30 posts with the community, your account undergoes an automated quality control period. Within this time period your post quality is evaluated using various methods to determine your initial value rating. The better quality your responses and posts are during this period, the higher your value rating starts. This value rating is determined by numerous factors, which include: the plagiarism score, the amount of responses and activity your topics produce, your responses quality, and a few other under the hood checks (post length, interval between posts, etc.) Earning Period At any point between 15-30 posts, you will start earning satoshi for your contribution, based on the value rating set in the evaluation period. The amount of potential satoishi you can receive per post or topic, is determined by your value rating. The cap for a single topic is 7,500 satoshi and for a single post is 3,000. Most users during the initial ranks of the forum will have a reduced potential intake, therefore the more you contribute the higher your payout. Regulations & Rules Users of Noob rank cannot transfer or receive forum satoshi from other users. Posting meaningless responses in order to try and farm the satoshi will result in initially a warning and then a permanent ban. You can appeal a warning three month after receiving it, but must demonstrate that you have improved on your error. You must have a stake casino account linked to cash out your forum credits to. People who are caught with multiple accounts sharing a single device and or IP, will receive a warning/ban depending on severity. Not all sections of the forum provide payments for posting. This changes from time to time based on the desires and needs for activity in certain areas. It is pointless listing the areas, so a good rule of thumb is to post where you are interested. If the section is designed to be used for meaningless discussion, its probably not apart of the contribution initiative. Warnings The effect of warnings on your account decreases your potential earnings significantly. For every warning, you receive a fraction of the potential payout you would have otherwise received if you hadn't received it. This is set up to help encourage people to be more thoughtful when participating in discussions.
  4. 5 points
    European qualifiers results: Iceland 3-0 Moldova France 4-1 Albania Serbia 2-4 Portugal Georgia 0-0 Denmark Finland 1-2 Italy Sweden 1-1 Norway Hungary 1-2 Slovakia N. Ireland 0-2 Germany Poland 0-0 Austria Russia 1-0 Kazakhstan Tiebreaker: guess number of visitors on Serbia - Portugal game - 39839 visitors. 1st @Saaho2019 15 points - 0.0006 BTC 2nd @chicotripa 13 points - 0.0004 BTC 3rd @Philip74 13 points - 0.0003 BTC 4th-10th @Menang 13 points, @cukup2 12 points, @Alexandre 12 points, @jinz 12 points, @petikemas 11 points, @DCYuma 11 points, @Kinou 11 points - 0.0001 BTC. Tiebreaker sorter positions 2-4 as well as order of participants from 5 to 7th place and for the last three positions. @Kulvin had 11 points as well but was way off in tiebreaker prediction so he is placed on the 11th position. Payouts will be done via tips by Mirela.
  5. 5 points
    Добрый день, дорогие читатели! С вами снова "Ансарики-Аламарики"! Сегодня в номинации "Мистер скрытность" побеждает Исхандер: В номинации "Лучшая идея для ника" побеждает Вредная Варежка Вереяка: Пока что это все, оставайтесь с нами, чтобы не пропустить ничего интересного! До новых встреч!
  6. 3 points
    Hai Sobat Forum saya ingin berbagi info 3 coin teratas yang wajib kita pantau nih yuk mari kita lihat di tkp. Bulan September ada 3 coin teratas yang wajib kamu perhatikan dan akan terus bergerak sampai akhir tahun ini, pilihan minggu ini ditetapkan untuk mendapat manfaat dari perkembangan dan pengumuman signifikan yang harus memperkuat posisi pasar mereka dan memberi manfaat bagi komunitas mereka. Berita itu juga harus menghasilkan peningkatan jumlah perhatian pada setiap mata uang masing-masing selama beberapa minggu mendatang. 1.Bitcoin (BTC) Bitcoin BTC, -0,68% adalah mata uang digital terdesentralisasi pertama di dunia, dan diciptakan pada 2009 oleh seorang tokoh misterius bernama Satoshi Nakamoto. Bitcoin adalah mata uang deflasi dengan persediaan maksimum dibatasi pada 21 juta koin. Bitcoin adalah cryptocurrency paling populer dan diperdagangkan di berbagai bursa dan juga digunakan dalam transaksi peer-to-peer. Kenapa Bitcoin? Bakkt akan menawarkan keuntungan masa depan untuk Bitcoin harian dan bulanan yang dikirimkan secara fisik mulai 23 September dan seterusnya, dan cabang kustodian platform perdagangan yang berkualitas Bakkt Warehouse saat ini menerima setoran dan penarikan Bitcoin pelanggan. Platform berjangka yang dijalankan oleh perusahaan induk Bakkt, Intercontinental Exchange (ICE), akan memproses perdagangan, dan layanan ini akan menjadi yang pertama untuk produk berjangka Bitcoin yang benar-benar melibatkan pertukaran fisik Bitcoin. Masih ada banyak spekulasi di sekitar dampak yang mungkin dari peluncuran Bakkt dan Bitcoin berfluktuasi pada putaran $ 10.500 dan kemungkinan akan menentukan ke arah mana pasar bergerak selama beberapa minggu mendatang. 2. Vite (VITE) VITE VITE, -2.95% adalah platform aplikasi terdesentralisasi berkinerja tinggi yang menggabungkan alat dan fitur yang diperlukan untuk membangun aplikasi skala industri. Platform ini juga menyediakan throughput tinggi, latensi rendah dan skalabilitas sambil mempertimbangkan keamanan. Kenapa Vite? Tim telah mengumumkan dimulainya program Penambangan VX mereka, yang akan dimulai pada 9 September pukul 12.00 UTC + 8. Siapa pun dapat memperoleh VX dengan berdagang, mempertaruhkan, atau membuat pasar di bursa ViteX. Mereka juga dapat diperoleh dengan membuat rujukan dan total pasokan mencapai 100 juta VX, dengan dividen harian dikeluarkan dari kumpulan bersama sesuai dengan alokasi berikut: ● 60% for Trading, Referring and Listing (15% each for BTC, ETH, VITE and USDT Markets) ● 20% for Staking ● 10% for Market-Making ● 10% for Vite Labs Team 3. Metal (MTL) Metal adalah mata uang kripto yang beroperasi pada blockchain Ethereum, dan menggunakan teknologi yang disebut Proof of Payments Processed yang memberikan penghargaan kepada individu dengan proporsi kecil dari Logam untuk setiap dolar yang dibelanjakan. Metal juga beroperasi sebagai sistem transfer uang yang memungkinkan dana dikirim secara global ke nomor telepon, dan token MTL juga dapat digunakan untuk pembelian dalam game dan mengirimkan pembayaran ke teman dan keluarga. Kenapa logam? Tim telah menjelaskan struktur biaya baru mereka yang akan dimulai pada 9 September, dan pengguna Metal Pay akan menerima pengurangan biaya ketika membeli dan menjual cryptocurrency terkait dengan saldo MTL yang diadakan pada aplikasi seluler mereka. Biaya perdagangan 5% turun menjadi 3% untuk siapa saja yang memegang 50 MTL, dan pengguna dapat membayar biaya 0% jika mereka memegang minimum 10.000 MTL. Struktur biaya berlaku untuk semua 19 cryptocurrency yang tersedia di platform, dan tim menguraikan berbagai tingkatan Mungkin itu saja bahasan yang saya buat di thread ini semoga bisa memberikan info tentang crypto currenciess dan apa saja yang sedang trend di market sekarang . segala kekurangan yang ada di thread bilamana ada info yang kurang atau salah bisa memberikan koreksi . terima kasih atas kunjungannya di thread saya ini. Salam Profit 🤑 Vlademore
  7. 3 points
    Jarrod

    Choose a Charity Poll #15

    Check out the charities below and cast your vote for the one you want to see receive a $1,000 donation! Humanity Road: When disaster strikes, Humanity Road provide resources and communication strategies, connecting people and communities to life-saving solutions. United Way: United Way are in business to improve lives, advancing the common good through the caring power of communities around the world. They specialise in education, income and health. Red Cross: Relieving suffering is at the heart of the Red Cross. Donating, training, and delivering during disastrous times is the key to their morals and values. Khan Academy: The Khan Academy helps children succeed by providing free education. It is a global network, available in 26 languages across the globe. A winner will be decided by which charity has the highest total votes between Twitter and the forum poll! (combined with Primedice votes)
  8. 3 points
    Wooohooo, I'm first! Good luck in the next week!
  9. 2 points
    Hallo Sahabat Forum Stakers Di sini saya ingin memberitahukan bagaimana Cara menggunakan MultiChain HODL dApp dengan Saturn Wallet. Ini adalah penjelasan cara menggunakannya. yuk cekidot !! Langkah ke 1 : . Langkah ke 2 : Akses MultiChain HODL dApp di sini: https://www.saturn.network/for-investors/redeem-dapp 9 dan pilih jika Anda akan menggunakan ETC HODL atau ETH HODL (di sisi kanan). Langkah ke 3 : Pilih paket bonus mana yang ingin Anda gunakan, dan kemudian masukkan berapa ETH atau ETC yang ingin Anda kirim. Setelah Anda puas dengan detail HODL Anda, klik Exchange & HODL. Langkah ke 4 : Ini akan meminta notifikasi Saturn Wallet, jika Anda senang klik submit Langkah ke 5 : Anda kemudian akan disambut dengan halaman tanda terima yang akan memberi Anda ringkasan: Dan Anda selalu dapat memeriksa saldo HODL Anda saat ini di halaman Redeem : Semua selesai! Selamat datang di Saturnus DAO dan selamat HODLing! Semoga info ini bermanfaat buat agan-agan di sini semakin banyak belajar dan sharing ilmu. jangan lupa react thread ini bila agan terbantu dan jika merasa puas saya membuat topik ini. King Regard 🤑 Vlademore
  10. 2 points
    На ебите комиссия 500 догов , ды и много где озверевших комиссий , у каждого свои плавила))
  11. 2 points
    18 августа 2008 года был зарегистрирован домен bitcoin.org 9 ноября 2008 года проект Bitcoin был зарегистрирован на ресурсе SourceForge.net — сайте, ориентированном на разработку и распространение программного обеспечения с открытым кодом (Open Source Software). 3 января 2009 года Сатоши Накмото запустил написанную им же программу для майнинга биткоина 5 октября 2009 года на специально созданном для обмена сайте New Liberty Standard (по адресу: http://newlibertystandard.wetpaint.com/page/Exchange+Rate) был опубликован курс: 1309,03 биткоина за $1. Т.е. за 1 биткон тогда давали около 0,08 цента Ссылка на оригинал: https://medium.com/bitcoin-review/genesis-как-появился-биткоин-296b300440d0
  12. 2 points
    ombrerico

    Paciência nos jogos de azar!

    Nato que dica importante, vou colocar como mais uma das minhas regras básicas. Valeu. Dp, muito bom sua explanação. É verdade, cada jogador precisa encontrar sua forma de apostar. Sucesso também em seu método amigo.
  13. 2 points
    wkwk😁 kopdar trus si cewek minta ditraktir, udah kenal dekat sering begging lewat PM. bikin ribet, kenal cewek, tetapi sama-sama penjudi, tetapi bener kalo kopdarnya ama cewek luar, saya juga mau
  14. 2 points
    Kevin Santos

    Boost promotion

    Mine is super mega amazing ez profit ez life, anyways free money is free
  15. 2 points
    Alamar

    Real Life Pictures

    I will also add my photos that were photographed few years ago)
  16. 2 points
    Jelena

    [0.002 BTC] Wanderlust

    Hey Stakers. My travel 'appetite' has only increased reading about all those places, so thank you for that. I truly wish I could visit at least few of the described destinations. And the winners are... 1st place: @Sledge 2nd place: @nuuuitsjdragon 3rd place: @Thepug 4th - 13th places: @Kippo, @Nataly91, @iamsheikhadil, @SLFJ, @artizykristy, @Philip74, @petikemas, @MiracleRolling, @Vlademore @RinaMarci And bonus award (0.0001 BTC) goes to @ozcelik06 for his effort and beautiful description of landmarks, even though he hasn't posted his entry on Discord channel. Cheers!
  17. 2 points
    DICE: 8,334,301,509 placed by Iris13 on 27/08/2019 Wagered 3.80000000 Multiplier 1.9800000190734863x Profit 3.72400000 DICE: 8,334,301,689 placed by Iris13 on 27/08/2019 Wagered 3.80000000 Multiplier 1.9800000190734863x Profit 3.72400000 DICE: 8,334,301,840 placed by Iris13 on 27/08/2019 Wagered 3.80000000 Multiplier 1.9800000190734863x Profit 3.72400000 DICE: 8,334,302,011 placed by Iris13 on 27/08/2019 Wagered 3.80000000 Multiplier 1.9800000190734863x Profit 3.72400000 DICE: 8,334,302,186 placed by Iris13 on 27/08/2019 Wagered 3.80000000 Multiplier 1.9800000190734863x Profit 3.72400000 DICE: 8,334,302,362 placed by Iris13 on 27/08/2019 Wagered 3.80000000 Multiplier 1.9800000190734863x Profit 3.72400000 DICE: 8,334,302,530 placed by Iris13 on 27/08/2019 Wagered 3.80000000 Multiplier 1.9800000190734863x Profit 3.72400000
  18. 2 points
    ivanyawa

    Анекдоты

    - Доктор, как мне это вылечить? - Сейчас загуглю. - А может я сам? - Вот давайте не будем самолечением заниматься...
  19. 2 points
    KENO: 8,090,171,806 placed by Iris13 on 19/08/2019 Wagered 3.80000000 Multiplier 67x Profit 250.80000000
  20. 2 points
    It is very impossible
  21. 1 point
    Сразу предупрежу, что это шутка и я так не считаю, как и мнногие мои друзья товарищи по добыче крипты, но...Это самая распростроненная шутка среди майнеров при обращении к ним новичков.Как говориться хоть поверьте хоть проверьте. Действительно в майнинге как и во всем криптомире всё очень быстрот меняется и шишки набить очень легко,но если потратить немного времени на поиск информации,чтобы нахвататься терминов и хотябы не раздражать глупыми вопросами майнеров,то вам многие помогут особенно в тематических группах. Пишу конечно для новичков, поэтому сразу могу подсказать с чего начать-ничего не читайте про видеокарты( вам просто в этом не разобраться) и майнинг с компов( профит сравним с кранами,т.е.копейки). Только асики !!! Вот тут уже проще есть простые правила : 1) какая сумма твоих вложений,т.к. больше 100т.р.( два байкалах10) к примеру в квартире большим числом не вариант ни разместить ни прокормить по электричеству(s9 например) или тупо не выдержите по шуму( даже L3+ макс 2 с шумопоглащением). 2) стоимость электричества и помещение. если есть халява- у вас развязаны руки-покупайте практически любой вариант-расчеты прибыльности тоже можно найти как рписано выше. 3) сложность управления, тут смотрите как часто вы сможете их контролировать,всетаки даже с надежнымиаппаратами сбои интернета,электричесва и т.д. будут приносить меньше монет. Так что если есть 80-100к то купите два асика (х10)поставьте в квартире и у вас будет тепло и профитно, а если больше, то через пару лет с вас пузырек когда будете благодарить). П.С. Ах да чуть не забыл : Майнинг не выгоден!!!)
  22. 1 point
    pfodo

    Pfodo's RollHunts [Giveaway]

    Challenge is over, Congrats to winners and thanks for participating. Ripples tiped.
  23. 1 point
    That's where most of the losing problems come. We want more so we play more. Most of us are guilty of this.
  24. 1 point
    Gambling is unpredictable. from last 3 months i making small losses but cashout small balance in certain time. current month i got so much free money from stake (coupon, boost) and from other websites also. (its around 200$ free money) 200$ is my monthly target i got freely in 1st week of september. but hell happen and i busted all of them. so we can't predict loss and even not able to control ourselves.(when we get some unexpected and still increase our expectation even after that.)
  25. 1 point
    Slava2105

    How to stay in profit?

    I actually can not answer this question. I have only speculations on how this can be done. First, with a small gain, do not beat off an insignificant drawdown pile, but simply play in a pile of rhythm. Secondly, do not lose your head and stop on time...
  26. 1 point
    DCYuma

    Crash Lag Rip me All

    I was all in then going to cashout at 2 but how I'm going to cashout if the crash it Lag sad life for me boys my bad is that I didn't put the auto cashout in 2.
  27. 1 point
    Thailand itu pastinya gan, cocok buat agan kayaknya. Di sana surganya dunia malam, banyak menyediakan berbagai macam jenis hiburan kelas atas dengan cewek cewek kelas atas juga gan.
  28. 1 point
    danz

    chalenge telegram atau forum ??

    Benar gan makanya itu karena gak ada keharusan untuk ikutan challenge baik itu tele maupun forum ya kalau kita pingin ikut ya kita coba kalau gak ikut ya skip aja ane saja yang challenge forum juga jarang ikut
  29. 1 point
    untuk coin btc saya rasa hal umum untuk orang yang baru atau lama di dunia crypto pasti perhatikan gan. cuma di 2 coin lainnya yang agan bagikan itu baru pertama kali saya liat. dan barusan habis chck market ternyata bagus juga untuk di jadikan tempat investasi.
  30. 1 point
    It can, but more in a comparable ratio to BTC rather than a carbon copy as the market cap will not allow XRP to go above a certain price/unit. This is of course, assuming the % spread across most Crypto-assets does not shift too violently...
  31. 1 point
    Its possible, but not now, certainly in a couple years to come
  32. 1 point
    saya Setuju kalau tuyul itu gunakan hanya untuk simpan koin / bank atau digunakan untuk hunting saja. kalau lebih dari itu seperti Rain farmer atau nuyul pas ada yang bagi bagi pastinya saya tidak suka. saya mempunya tuyul namun jarang sekali dibuka mungkin hanya 1 bulan sekali saya buka dan walaupun dibuka tidak melakukan chat.
  33. 1 point
    Supported sites: Stake.com Primedice.com Windice.io Supported coins: BTC, ETH, LTC, BCH, DOGE, XRP Exchange between/inside crypto gambling sites Transfer your funds inside/between all supported sites and coins instantly 24/7. No waiting for transactions, small minimum amounts, works through sending/receiving tips to/from Dinabot. More info in our FAQ. Video tutorials, how to use exchange Calendar of our events, streams, giveaways and more Find us in: Twitter Facebook Telegram (english) Telegram (russian) Bitcointalk Primedice forum Windice forum Twitch Dlive
  34. 1 point
    WHEEL: 8,543,740,670 placed by DusanD on 03/09/2019 Wagered 0.00015000 Multiplier 1.7000000476837158x Profit 0.00010500 WHEEL: 8,543,741,080 placed by DusanD on 03/09/2019 Wagered 0.00015000 Multiplier 1.5x Profit 0.00007500 WHEEL: 8,543,741,421 placed by DusanD on 03/09/2019 Wagered 0.00015000 Multiplier 4x Profit 0.00045000 WHEEL: 8,543,741,801 placed by DusanD on 03/09/2019 Wagered 0.00015000 Multiplier 2x Profit 0.00015000 WHEEL: 8,543,742,152 placed by DusanD on 03/09/2019 Wagered 0.00015000 Multiplier 3x Profit 0.00030000
  35. 1 point
    akmal1984

    Beberapa Kesalahan Pada Judi Bola

    Sudah berhenti dia enggak main lagi. sudah lumayan lama juga. Tapi dulu lumayan jago dia buat analisa kebetulan yang dia pilih sepakbola. Kata dia sich enak soalnya bisa di nikmati sambel nonton gitu.Soalnya kan banyak siaran langsungnya kalau bola yang di ambel oleh stasiun tv
  36. 1 point
    WHEEL: 8,508,367,720 placed by Minys on 02/09/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 WHEEL: 8,508,368,261 placed by Minys on 02/09/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 4x Profit 0.00000300 WHEEL: 8,508,368,786 placed by Minys on 02/09/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 3x Profit 0.00000200 WHEEL: 8,508,369,869 placed by Minys on 02/09/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 1.5x Profit 0.00000050
  37. 1 point
    today i won 270x on a 8 pattern. it brought me to 30k doges. after that i had a massive dip in my winnings cause i was getting massive red streaks and only 4x on wins.
  38. 1 point
    Varel

    Nama Wisata Favorit Di Daerah Kalian

    Kalau saya di sidoarjo hanya lumpur lapindo yang sebagai tempat wisata dadakan artinya musibah yang menjadi tontonan warga😆,tapi saya biasanya ke surabaya untuk melihat pantai.
  39. 1 point
    DICE: 8,347,751,602 placed by AlemaoHu3 on 27/08/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 1.9800000190734863x Profit 0.00000098 DICE: 8,347,751,892 placed by AlemaoHu3 on 27/08/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 1.9800000190734863x Profit 0.00000098 DICE: 8,347,752,196 placed by AlemaoHu3 on 27/08/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 1.9800000190734863x Profit 0.00000098 DICE: 8,347,752,477 placed by AlemaoHu3 on 27/08/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 1.9800000190734863x Profit 0.00000098 DICE: 8,347,752,931 placed by AlemaoHu3 on 27/08/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 1.9800000190734863x Profit 0.00000098 DICE: 8,347,753,235 placed by AlemaoHu3 on 27/08/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 1.9800000190734863x Profit 0.00000098 DICE: 8,347,753,800 placed by AlemaoHu3 on 27/08/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 1.9800000190734863x Profit 0.00000098
  40. 1 point
    Dp10011

    O tal do Provably Fair

    Quase todo jogador, principalmente quem perde é suspeito para falar. Não afirmo que o sistema não seja justo, mas como se trata de um jogo virtual com programação específica e que o jogador não tem controle real da situação pode haver uma certa suspeita. Apenas deixei uma opinião comum. Queria ter o domínio técnico do assunto para maior aprofundamento. Entretanto espero dos demais maiores esclarecimentos para aprendermos juntos. Ótimo post e interessante assunto levantado em questão.
  41. 1 point
    I am a new person so I think, I just focus on playing and finding a profit, assuming I bet every day and I will ask to withdraw money after a few months, can you give me your opinion don't i do that right ...
  42. 1 point
    alindog123

    i lost so much today

    today is not my lucky day, i play just to get little profit around 10 xrp when i deposit 200 xrp, i played roullette betting red, doubling bet after lose, i nver think of this bet could bust all my balance, i lost 200k at first it was good but i gave me just 10 vonsecutive reds and dadan!!! i lost it all, i never dont understand why stake is now so rigged and so hard to win, but im seeing other people winning good bets i hope someone teach me how to win on stale too, i badly need money too, but i always ending up without any, i almost gave up believing god, coz he or she never give me a good life, when other people with many money can win here..just sharing my experince today,
  43. 1 point
    что толку что подняли??))они урезали при этом в три раза меньше за пост....
  44. 1 point
    Gary's Birthday Hangover Ends: 19/08/19 @ Midday (12pm) GMT Requirement: Win two bets on Plinko: one on 420x and one on 110x or higher The bets do not have to be consecutive and you are allowed to change seeds in between the bets. Minimum bet: 0.00000100 0.00003300 0.00005300 0.00013000 4.00000000 0.03800000 Bet must have been made after the commencement of this promotion. 1 valid entry per household. Hidden bets mode must be disabled during the whole duration of the promotion. Do not change your linked account during the whole duration of the promotion. 10+ Post count on the forum. Prize Pool(s): (based on the number of unique players) Minimum prize pool: 0.01 BTC If over 30 participants: 0.03 BTC If over 40 participants: 0.05 BTC If over 50 participants: 0.08 BTC If over 200 participants: 0.1 BTC How to Enter: Respond to this topic, and link your bet IDs using the link function in the text editor. (Paste your bet id, then highlight and click on the link bet button, as shown in image below)
  45. 1 point
  46. 1 point
    I do not think that this will ever be added to Stake, but it is an additional payment method that will make a wider range of funds available for depositing money to the site.
  47. 1 point
    pfodo

    What is your favourite stakes game?

    Hello @ubbey04. I got to know you because of the more rains I received from you. Thanks for that. I wish you to win and keep the green statistics as long as possible. Good luck! My favorite games are Keno & Mines.
  48. 1 point
    PJAlina

    Submit your unique bets!

    My highest/biggest win
  49. 1 point
    Acetouryahey

    Username/Name Origin

    I love this topic. Acetouryahey it is related to (istoryahey in bisaya language/cebuano langauge) i made a little nice form Ace Tour Yah hey
  50. 1 point
    elena444

    Фото игроков

This leaderboard is set to UTC/GMT+00:00
×