Jump to content

AlvinFahriza

Member
  • Content Count

    105
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AlvinFahriza

  1. Apa ya :(, pernah sih main pakai btc bet nya 10 satoshi modal 3k satoshi wkwkw, tapi main limbo PO 300x sempat up ke 600k terus abis lagi, dengan inc 1.05 haha, udah hoki parah itu kemarin,,tapi dah abis :3
  2. Pengen beli kucing anggora gitu atau gak kucing persia tapi ga dibolehin dong wkwk, ane pengen ngeliatnya lucu tapi ngerawatnya males, jadi gimana lah :3
  3. Ane sebenarnya udah tau lama ini situs wkwkw, join primedice dari 2015 tapi daftar stake baru 2019, kenapa? Karena dulu masih banyak tabungan wkwk jadi males berkelana kesana kemari netep di 1 situs (...) :v, nah semenjak habis mulailah berkelana lagi ane baru nyari recehan lagi hahaha..
  4. More info please? Still don't understand what the requirement
  5. 1) a. Limbo, because we can hit above 1 million x and yes I have seen it before! my self have got x13000 so far 2)e. Plinko, Plinko is a good game for trying to hit 2-4 digit multiplier, got x1000 several times. so far so good but. Mines is taking it all
  6. Even I claimed the coupon code via link when its directed to stake it says something error but I got the reward, lol
  7. That was hard but that was quick too! omg
  8. VIDEOPOKER: 4,170,527,884 placed by AlvinFahriza on 02/04/2019 Wagered 0.00003000 Multiplier 3x Profit 0.00006000
  9. I don't think Stake really support 420 lol
  10. Always nice to see some good idea about Stake giveaway, so yes!
  11. MINES: 4,052,558,889 placed by AlvinFahriza on 28/03/2019 Wagered 0.36849846 Multiplier 2.1838200092315674x Profit 0.43623715
  12. MINES: 4,052,554,838 placed by AlvinFahriza on 28/03/2019 Wagered 0.36849846 Multiplier 2.1838200092315674x Profit 0.43623715
  13. MINES: 4,052,543,183 placed by AlvinFahriza on 28/03/2019 Wagered 0.36849846 Multiplier 2.1838200092315674x Profit 0.43623715
  14. MINES: 4,052,540,070 placed by AlvinFahriza on 28/03/2019 Wagered 0.36849846 Multiplier 2.1838200092315674x Profit 0.43623715
  15. MINES: 4,052,533,987 placed by AlvinFahriza on 28/03/2019 Wagered 0.36849846 Multiplier 1.9411799907684326x Profit 0.34682208
  16. Kalau saya lebih naikkan basebet, kalau naikkan payout bsa" tambah long red gan..Yah walau naikkan basebet juga bisa cepat bustnya tapi ya gimana lagi, no risk no gain haha..
  17. MINES: 4,009,034,685 placed by AlvinFahriza on 26/03/2019 Wagered 0.00250000 Multiplier 2.8285698890686035x Profit 0.00457143
  18. Ah new update!, I was wondering why my friends with hidden profit & wagered is get rainbot too now. But now I understand, nice work Dan.
  19. I believe the moderator on the wrong channel that you have chatting did that, no warning >.<
  20. 0.0003 BTC ($ 1.17) for 10 users
  21. Sadly-the rules is "Use the English chat"
  22. DIAMONDPOKER: 3,995,082,162 placed by AlvinFahriza on 26/03/2019 Wagered 2.00000000 Multiplier 2x Profit 2.00000000 DIAMONDPOKER: 3,995,243,550 placed by AlvinFahriza on 26/03/2019 Wagered 2.00000000 Multiplier 2x Profit 2.00000000
  23. I don't care, just give me the money, lol
×