Jump to content
Stake Forum

sheenazbay

Member
  • Content Count

    801
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Player Details

  • Username
    sheenazbay
  • Wagered (BTC)
    1.06960780
  • Wagered (ETH)
    0.52018610
  • Wagered (LTC)
    0.40946380
  • Wagered (BCH)
    0.14618832
  • Wagered (DOGE)
    26,771.03114
  • Ripple (XRP)
    390.18343

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. playing with a big bet that only makes you broken, even though you have a big balance, it does not guarantee you will win, play with ease, control yourself, then you can control the game
  2. I have never played with borrowed money, nor have I at a casino stake, even though I don't have a balance, I have never borrowed a balance from another user
  3. I often play on big payouts, if I get longred, and if I believe I will hit, I will continue the game, but if I feel I will be busted if I continue, I will stop my game, rather than losing all my balance, it's better I lost part of my balance. and I will continue playing from the beginning again by changing the payout and reducing the bet to survive
  4. I prefer dice and limbo, but if told to choose, then I will choose limbo. in limbo I get a lot of profit
  5. 2 of a kind yellow DIAMONDPOKER: 8,106,239,929 placed by sheenazbay on 20/08/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 3 of a kind orange DIAMONDPOKER: 8,106,586,402 placed by sheenazbay on 20/08/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 4 of a kind purple DIAMONDPOKER: 8,106,740,943 placed by sheenazbay on 20/08/2019 Wagered 0.00000400 Multiplier 2x Profit 0.00000400 full house green and yellow DIAMONDPOKER: 8,106,494,009 placed by sheenazbay on 20/08/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 1.5x Profit 0.00000050 2 pairs blue & red DIAMONDPOKER: 8,106,549,295 placed by sheenazbay on 20/08/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100
  6. I've never done it all in, I don't like to play with full risk. I better play as usual. I'm not here to lose, but to make a profit
  7. I don't expect any feature to be removed from stake, instead stake should add other games that make stake have a lot of games
  8. ok, first I just want to say that this week's challenge is not 62x, but 67x on keno. I finished it in just a few rolls, maybe my luck and my good seed. except for the plinko last week, I needed 3 days to hit 420x
  9. ya sebenarnya enak di sebelah kalo ngeforum, tapi di sebelah ga ada yang dibahas, thread terbatas ga ada yang baru, jadi bingung mau ngeforum di sebelah. kalo di sini thread banyak, tapi ngeforum berbatas dan cashout juga minimal 10k
  10. KENO: 8,106,108,082 placed by sheenazbay on 20/08/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 67x Profit 0.00006600
  11. itu payout 2x bb 150k sats balance nya berapa? nekat banget om varel mainnya. itu bb 150k udah frustasi ama nekat? saya masih mikir-mikir kalo main pake bb langsung gede
  12. kalo sudah recover dan sudah withdraw itu udah aman. karena eddie selalu mengawasi,hehehe😁 jadi sekarang ngumpulin amunisi lagi donk om verel?
  13. I do not have it. I'm VIP, but it's still bronze, and I've heard that boost is for VIP Platinum, but I'm not sure
  14. ini baru jelas, saya dari tadi malam nyari 2 of a kind yellow dulu, saya kira berurutan challenge diamond pokernya, udah nemu 2 of a kind baru tau kalo tidak perlu berurut, jadi saya cek satu per satu di bet saya, tapi ga semua saya cek, karena udah banyak yang kelewat, tapi lumayanlah, pas di cek hanya tinggal 1 yang belum, yang 5 of a kind
  15. saya pasti depo, tapi ga nentu waktunya, kalo nge forum pun pasti nge forum, tapi jarang ampe max post. kalo masalah ppp di kurangi, ya nerima aja atas peraturan baru yang di berikan stake, mereka membuat peraturan baru tentu karena ada sebab musababnya, tetapi semoga kembali normal dalam waktu dekat
×