Jump to content

bujangpopeye

Noob
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello brooo... have a good day and good luckkkkkk...😃
  2. Hahhhhhhhh...itu yang buat Hati tiba-tiba menjadi panas semacam je kan..hahaha.... majority 0.9 kebawah 85% manakala 2.x keatas 15%..itu cuma pendapat saya...Tak Ada kena mengena dengan yaang hidup ataupun yang mati...cuma satosi nya saja yang mati...hahahaha
  3. Betul tu...daripada bekikis bulu betis kan...hahaha...bia la Kita ikut twitch, challenge,Dan lain-lain daripada Kita bagi dia org untung kan..kalau bertuah dapat la 10k btc kan...hahahaha...
  4. Kalau nak menang all,ayat2 kena power all...harus berbunga2 ayatnya....hahahaha....peningkan kepala saja all.....
  5. Cara dia org nak suruh Kita deposit...sya dari mula register smpai skarang belum pernah dapat rain...sudahla claim faucet macam taikkk...huhuhu
  6. Plinko skarang mcm dia org control saja....bolanya pandai terbang dengan tiba2....dari tepi tiba2 pandai melompat ke tengah...hahahaha
  7. Ya...itu memang betul..kalau balance sedang memang tidak cocok...perkara ini kan tentang race...kalau balance alang2 lebih baik tunggu challenge yang Steve bagi tu je...hehehehe...
  8. Good luck everyone... Ingat...kena berhati-hati... Disitulah peluang dia org nak dapatkan kelebihan... Cuba main dice...10x atau 99x... 10x okay lagi saya rasa...
×
×
  • Create New...