Jump to content

reyvan

Member
  • Posts

    590
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Thanks
    reyvan reacted to CarollineF in Eddie Weekend Stream + Giveaway   
    CarollineF 
    Thank you for chance a win✨💖💖✨ huga
  2. Thanks
    reyvan got a reaction from FRNBoyZ in Eddie Weekend Stream + Giveaway   
    reyvan
  3. Bitcoin
    reyvan got a reaction from VSGaming in Eddie Weekend Stream + Giveaway   
    reyvan
  4. Love
    reyvan reacted to Caelum in 🏆 ($500) Stake 3 Slots Challenge | Week 17 🎰🔮   
    Hey guys!
    Thanks to everyone for playing, we have taken down your usernames and multipliers and we will have your coupons ready for you in a few hours time. Sorry for the delay, we should have them done soon and we'll be ready with a challenge for this week!
  5. Bitcoin
    reyvan got a reaction from Darko in 🎉[0.1BTC] 5 Millionth Bet Slip Challenge|Minimum Reward Guaranteed!   
    reyvan
  6. Wow
    reyvan got a reaction from vhin27 in 🏆 [0.1BTC] Happy Easter | Slots Challenge 🐇   
    SLOTS: 20,290,057,249
    placed by reyvan on 14/04/2020
    Wagered
    0.00000128 Multiplier
    179.25x Profit
    0.00022816  
  7. Wow
    reyvan reacted to Nenad in [FINISHED] Impossible to Possible | Super Mines Hunt ​💣​   
    Impossible to Possible 💣 Ends: when all of the payouts are hit! 
     
     
    Requirements: 
    Win one of the following multipliers and get the corresponding prize:  (Done) 1. Prize: $120 Omikam -winner 
    - Multiplier: 5148297.00x
    - (Mines:13 / Diamonds:12 or vice versa)

    (Done) 2. Prize: $100 - Zoltan -winner 
    - Multiplier: 4412826.00x
    - (Mines:14 / Diamonds:11 or vice versa)

    (Done) 3. Prize: $80 Bvvb -winner
    - Multiplier: 3236072.40x
    - (Mines:15 / Diamonds:10 or vice versa)

    (Done) 4. Prize: $60 4fun2me -winner
    - Multiplier: 2022545.25x
    - (Mines:16 / Diamonds:9 or vice versa)
     
    (Done)  5. Prize: $40 Saaho2019 -winner
    - Multiplier: 1070759.25x
    - (Mines:17 / Diamonds:8 or vice versa)
     
    (Done)  6. Prize: $20 Dogecoinbrot -winner
    - Multiplier: 475893.00x
    - (Mines:18 / Diamonds:7 or vice versa)
     
    (Done)  7. Prize: $10 kosmos2 -winner 
    -Multiplier: 175329.00x
    -(Mines:19 / Diamonds:6 or vice versa)
     
    (Done) 8. Prize: $5 powerup1-winner 
    -Multiplier: 52598.70x
    -(Mines:20 / Diamonds:5 or vice versa)
     
    *Note: - One win per one person!
                - Challenge will be paid when all of the payouts are hit!
     - If you wish to speed up the rolls, you can enable Instant bet, which you can find below the game's board.
    Minimum bet:  0.00000001  0.00000030  0.00000040  0.00000160  0.03000000  0.00040000  0.00500000  0.00003700 Bet must have been made after the commencement of this promotion. 1 valid entry per household. Hidden bets mode must be disabled during the whole duration of the promotion. 10+ Post count on the forum.  
    How to Enter:
    Respond to this topic, and link your bet ID using the link function in the text editor. (Paste your bet id, then highlight and click on the link bet button, as shown in image below)

     
  8. Bitcoin
    reyvan got a reaction from wiro212sableng in Kesenangan apa yang kamu lakukan bila memilik uang banya?   
    belum ada gan, saya gak ngerti juga kepengen apa. cuma kepengen lihat anak anak besar tumbuh sehat bahagia kok ya udah seneng, kalo beberapa pilihan diatas rasanya gak begitu menarik lagi untuk saya. 
  9. Bitcoin
    reyvan got a reaction from wiro212sableng in Kesenangan apa yang kamu lakukan bila memilik uang banya?   
    kalo punya uang banyak, tek buat banyak lagi biar bisa 7 turunan hahah,  kalo cuma Karaoke, Massage and Spa plus plus, Booking cewek, Pergi ke luar negeri kayanya gak butuh uang banyak soalnya kan sekarang sudah ada paket hematnya, karaoke di kamar mandi, booking cewek atau pijit plus plus ya cukup menikah, pergi keluar negeri jadi tki bisa, hahaha
  10. Bitcoin
    reyvan got a reaction from Sumedang in Setelah depo langsung main?   
    saya pun berfikir demikan om, karena emang nilainya lumayan dalam turunya, tapi pilihanya jika hold menunggu naik lagi, jika kita depoin kesini harus siap kita kehilangan semua koin tersebut, karena ini gambling jadi yg memang bener harus pake strategi kalo pengen berhasil, tapi kalo saya pribadi sih lebih memilih membiarkan di market crypto dari pada di bawa kesini.
  11. Haha
    reyvan got a reaction from celeng in Beberapa hal yang pernah kalian alami saat berkendara   
    bener gan, karma itu pasti berlaku niscaya siapa yang menanam kebaikan akan dapat kebaikan begitu pula sebaliknya hanya mungkin saja orang tersebut lupa.
    karena sifat dasar manusia kan lupa dan salah.
  12. Thanks
    reyvan got a reaction from Thepug in GOLD VIP has been unlocked   
    can't say anything than Congratulations to your latest achievement, i still far from gold, but on the way to bronze. 
    with little balance I can't fast like you, but maybe if i have some big luck there can be fast to grow. 😁
  13. Wow
    reyvan got a reaction from HighDamage in Saat Balance kita Nol , Tindakan Apa Yang Sering Kita Lakukan   
    ketika 0 menghampiri, ya nongkrong di cr dah sambil baca2 dan kalo ngak kaya sekarang main ke forum sambil ketik sana ketik sini sapa tau ada hal menarik yg bisa di lakukan, kalo udah butek nonton filem paling ujung ujungnya.
  14. Bitcoin
    reyvan got a reaction from wiro212sableng in Saat Balance kita Nol , Tindakan Apa Yang Sering Kita Lakukan   
    ketika 0 menghampiri, ya nongkrong di cr dah sambil baca2 dan kalo ngak kaya sekarang main ke forum sambil ketik sana ketik sini sapa tau ada hal menarik yg bisa di lakukan, kalo udah butek nonton filem paling ujung ujungnya.
  15. Love
    reyvan reacted to williamshennie9 in What are you expecting from stake in 2020   
    Yeah, I am hoping that all these complaints actually trigger the developers to do something about it. They need to fix it asap to make Stake as great as it used to be a month ago.
  16. Haha
    reyvan got a reaction from jamesbond in What are you expecting from stake in 2020   
    maybee more GA to noob account like me...just hope.
×
×
  • Create New...