Jump to content
Stake Forum

kendari

Noob
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Player Details

  • Username
    kendari
  • Wagered (BTC)
    0.08622863
  • Wagered (ETH)
    2.77301831
  • Wagered (LTC)
    13.39750780
  • Wagered (BCH)
    1.13255864
  • Wagered (DOGE)
    105,039.80375

Recent Profile Visitors

119 profile views
  1. DICE: 4,513,366,725 placed by kendari on 15/04/2019 Wagered 1.80000000 Multiplier 21.019100189208984x Profit 36.03439490 DICE: 4,513,367,646 placed by kendari on 15/04/2019 Wagered 1.80000000 Multiplier 21.019100189208984x Profit 36.03439490 http://prntscr.com/nc5wdj
  2. MINES: 4,411,990,452 placed by kendari on 12/04/2019 Wagered 0.00005555 Multiplier 404.1050109863281x Profit 0.02239248 MINES: 4,412,574,125 placed by kendari on 12/04/2019 Wagered 0.00005666 Multiplier 417.45001220703125x Profit 0.02359606
  3. different from the bitcointalk forum there are a lot of bad people / fraud, here a place of recreation for others and here are good people..
  4. I also don't do silly things like that, it can only harm ourselves..
  5. yeee kirain main plinko juga wkwk, ya semoga aja masih ada yang pake ya gan
  6. VIDEOPOKER: 4,313,440,800 placed by kendari on 08/04/2019 Wagered 0.00002900 Multiplier 3x Profit 0.00005800
  7. wah hati2 pak kalo sehabis busted trus depo biasanya di lanjut dengan busted :v tapi maen nya kalo kalem / nyantai bisa recover
  8. Congratz for everyone... ! i wish too be lucky
  9. di coba saja dlu gan kalo seandainya masih work berarti belom ada perubahan
  10. yes it is true for card security and can bet on the next card. I suggest, don't bet that high risk will lose balance
  11. that's righ there no strategy i think... where there is a pair of cards I definitely hold and wait for 5 royal flush cards lol
  12. hahaha sama ga terlalu sibuk mikirin seed, yang menting maen profit wd selesai :v
  13. jangan sampai pake uang utama kita gan, kalo profit si ya gpp berabe kalo ketiban lose udah pengalaman soalnya hehe
  14. aminnn smoga profit ya kak... semoga bermanfaat nih hehe,,, walau saya ga pernah maen plinko bantu mendoakan aja wkw
×