Jump to content

qiano

Noob
  • Content Count

    68
  • Joined

  • Last visited

Player Details

  • Username
    qiano
  • Wagered (BTC)
    1.27716118
  • Wagered (ETH)
    25.23383520
  • Wagered (LTC)
    38.20936474
  • Wagered (BCH)
    2.65620699
  • Wagered (DOGE)
    57,869,553.78092
  • Ripple (XRP)
    7,466.40396

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. BLACKJACK: 14,048,547,928 placed by qiano on 06/01/2020 Wagered 3.60000000 Multiplier 2.5x Profit 5.40000000 VIDEOPOKER: 14,142,107,318 placed by qiano on 08/01/2020 Wagered 0.00000100 Multiplier 22x Profit 0.00002100 BACCARAT: 14,259,454,092 placed by qiano on 10/01/2020 Wagered 0.00000100 Multiplier 8x Profit 0.00000700
  2. KENO: 13,615,614,687 placed by qiano on 31/12/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 180x Profit 0.00017900 KENO: 13,615,850,113 placed by qiano on 31/12/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 26x Profit 0.00002500 KENO: 13,676,312,927 placed by qiano on 01/01/2020 Wagered 0.00000100 Multiplier 180x Profit 0.00017900 KENO: 13,676,516,145 placed by qiano on 01/01/2020 Wagered 0.00000100 Multiplier 26x Profit 0.00002500
  3. DICE: 13,263,194,351 placed by qiano on 25/12/2019 Wagered 3.50000000 Multiplier 202.04100036621094x Profit 703.64285714 LIMBO: 13,264,018,020 placed by qiano on 25/12/2019 Wagered 3.50000000 Multiplier 20.200000762939453x Profit 67.20000267 SLOTS: 13,270,521,988 placed by qiano on 25/12/2019 Wagered 3.50000000 Multiplier 82x Profit 283.50000000 KENO: 13,274,106,563 placed by qiano on 25/12/2019 Wagered 0.00005600 Multiplier 259x Profit 0.01444800 PLINKO: 13,293,044,549 placed by qiano on 26/12/2019 Wagered 10.00000000 Multiplier 260x Profit 2590.00000000 BLACKJACK: 13,294,886,636 placed by qiano on 26/12/2019 Wagered 3.50000000 Multiplier 2.5x Profit 5.25000000 DIAMONDPOKER: 13,302,948,796 placed by qiano on 26/12/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 2x Profit 0.00000100 VIDEOPOKER: 13,303,336,539 placed by qiano on 26/12/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 9x Profit 0.00000800 BACCARAT: 13,303,545,379 placed by qiano on 26/12/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 8x Profit 0.00000700 BACCARAT: 13,303,462,395 placed by qiano on 26/12/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 8x Profit 0.00000700 WHEEL: 13,355,939,791 placed by qiano on 27/12/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 19.799999237060547x Profit 0.00001880 WHEEL: 13,355,940,755 placed by qiano on 27/12/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 19.799999237060547x Profit 0.00001880 HILO: 13,374,129,018 placed by qiano on 27/12/2019 Wagered 3.50000000 Multiplier 203.0290069580078x Profit 707.10225529 Crash: 13406890300
  4. DICE: 12,489,673,880 placed by qiano on 09/12/2019 Wagered 0.00000001 Multiplier 9900x Profit 0.00009899
  5. LIMBO: 12,432,514,581 placed by qiano on 08/12/2019 Wagered 0.00000001 Multiplier 10000x Profit 0.00009999
  6. its same with me, usually after big hit, i will busted for a month or more, dunno why. even i depo so much, change seed but its still busted
  7. i think it will be interesting if plinko can back to 5kx again because i never hit that 5kx po before and still curious about it. ill waiting for it and hope stake will release it again.
  8. https://www.trustpilot.com/reviews/5dcd16ebc845450918c06305 that my lil review. username : qiano
  9. kalo saya dl suka bgt maen balapan mobil apa ya namanya lupa, sampe nyari OST di youtube pas keinget game itu. kalo petualangan suka banget ma Resident Evil : Nemesis, mpe tamat berkali2 ga bosen2
  10. Vip challenge memang menggiurkan prize nya tapi kalo dilihat bb langsung ngeper dulu. Tinggal soal waktu, kalo pas ada modal dan seed yg kira2 bagus, mungkin mo coba jg. walau kemungkinan sangat kecil sih, its just a game..........
  11. SLOTS: 10,553,231,201 placed by qiano on 25/10/2019 Wagered 0.00000145 Multiplier 86.0999984741211x Profit 0.00012339
  12. since i love football, maybe i will bet on it
  13. jaman ane dl ga ada taaruf om, jadi menurut ane sih mending pacaran jd saling mengenal dl satu sama laen, tapi jangan sampai "jagain jodoh orang" aka jgn kelamaan pacaran kalo ujung2nya ga jodoh
  14. kalo pas kalah emang bikin bete, bosen dan emosi campur aduk jadi satu, kalau gitu mending istirahat bentaran gan, ngopi atau ngudut dulu biar otak fresh lagi sebelum ngelanjutin ngebet. biasanya kalo nurutin emosi mah pasti ancur jadinya
×